Potpisan novi Kolektivni ugovor za Hrvatsku elektroprivredu

OBJAVLJENO: 12.12.2017.

U sjedištu HEP-a dana 07. prosinca 2017. godine potpisan je novi Kolektivni ugovor za Hrvatsku elektroprivredu koji će se primjenjivati od 1. siječnja 2018. do 31. prosinca 2019. godine.

​Kolektivni ugovor potpisali su u ime Udruge poslodavaca Hrvatske elektroprivrede Perica Jukić, predsjednik Udruge, a u ime Pregovaračkog odbora reprezentativnih sindikata Sonja Mikulić, predsjednica Nezavisnog sindikata radnika HEP-a (NSR HEP-a) i Tomislav Kovačević, zamjenik predsjednika Hrvatskog elektrogospodarskog sindikata (HES-a).

U prigodi potpisivanja, Sonja Mikulić zahvalila je svim stranama u pregovaračkom procesu na dobroj suradnji. Ocijenila je kako novi ugovor jamči prava radnika HEP-a  dodajući kako očekuje njegovu kvalitetnu primjenu.

U ime HES-a obratio se Dubravko Čorak, predsjednik sindikata koji je za Kolektivni ugovor rekao kako je on garancija stabilnosti za sve radnike HEP-a.

Perica Jukić izrazio je zadovoljstvo potpisivanjem Kolektivnog ugovora kao temelja partnerstva između poslodavca i radnika te zahvalio na dobroj suradnji svima koji su sudjelovali u njegovom stvaranju. “Veliko mi je zadovoljstvo da za vrijeme mandata ove Uprave potpisujemo Kolektivni ugovor koji jamči napredak naše tvrtke”, izjavio je Perica Jukić.

Kolektivni ugovor za  Hrvatsku elektroprivredu

Novosti

O sindikatu

Dokumenti

Statut

Pristupnica

Kontakt

Skupština

Središnji odbor

Nadzorni odbor

Statutarni odbor

Regija Istok

Regija Sjever

Regija Zagreb

Regija Zapad

Regija Jug