Potpisan novi Kolektivni ugovor za Hrvatsku elektroprivredu

OBJAVLJENO: 12.12.2017.

U sjedištu HEP-a dana 07. prosinca 2017. godine potpisan je novi Kolektivni ugovor za Hrvatsku elektroprivredu koji će se primjenjivati od 1. siječnja 2018. do 31. prosinca 2019. godine.

​Kolektivni ugovor potpisali su u ime Udruge poslodavaca Hrvatske elektroprivrede Perica Jukić, predsjednik Udruge, a u ime Pregovaračkog odbora reprezentativnih sindikata Sonja Mikulić, predsjednica Nezavisnog sindikata radnika HEP-a (NSR HEP-a) i Tomislav Kovačević, zamjenik predsjednika Hrvatskog elektrogospodarskog sindikata (HES-a).

U prigodi potpisivanja, Sonja Mikulić zahvalila je svim stranama u pregovaračkom procesu na dobroj suradnji. Ocijenila je kako novi ugovor jamči prava radnika HEP-a  dodajući kako očekuje njegovu kvalitetnu primjenu.

U ime HES-a obratio se Dubravko Čorak, predsjednik sindikata koji je za Kolektivni ugovor rekao kako je on garancija stabilnosti za sve radnike HEP-a.

Perica Jukić izrazio je zadovoljstvo potpisivanjem Kolektivnog ugovora kao temelja partnerstva između poslodavca i radnika te zahvalio na dobroj suradnji svima koji su sudjelovali u njegovom stvaranju. “Veliko mi je zadovoljstvo da za vrijeme mandata ove Uprave potpisujemo Kolektivni ugovor koji jamči napredak naše tvrtke”, izjavio je Perica Jukić.

Kolektivni ugovor za  Hrvatsku elektroprivredu

Novosti

Središnji ured

O sindikatu

Dokumenti

Statut

Pristupnica

Pogodnosti

Kontakt

Skupština

Središnji odbor

Nadzorni odbor

Statutarni odbor

Regija Istok

Regija Sjever

Regija Zagreb

Regija Zapad

Regija Jug